POZOR: Tyto produkty mohou výrazně změnit vaše stravovací návyky,

vnímání kvality a chuti potravin!

Ochutnávkový balíček

4 velká pesta nyní pouze za 560 Kč  500 Kč

Věděli jste, že hlavním kritériem při nákupu potravin v ČR je pro většinu lidí cena, nikoliv kvalita či chuť potravin? Což ve výsledku znamená, že sebe udělají “popelnici”, obzvláště ve chvíli kdy žaludek přebere kontrolu?

Tohle je Váš problém: Přijdete domů, máte hlad/chuť, žádný plán co si uvařit a tak šáhnete po prvnímnesmyslu”, který ve spíži nebo ledničce najdete. Jednoduše, nejste připraveni. Bílkoviny, sacharidy, cukry, škroby, barviva atd.… to je jedno, rozhodování přebírá hladový žaludek

To ve výsledku znamená, že svého hladového (často neukázněného) mlsouna sice na chvilku umlčíte, otázkou ale zůstává na jak dlouho a za jakou cenu? 

Naštěstí pro Vás je zde řešení. Dovolte mi, abych vám představili naše pesta, jedinečnou možnost, jak si snadno, zdravě a hlavně kvalitně zamlsat.

Chuťově vynikající potravina připravená obohatit téměř jakýkoliv pokrm slané kuchyně (těstoviny, na pečivo, do salátů, k masu, do polévek, na lžičku jako slaná “nutela”).

 

Nástupce nezdravých dochucovadel jako je majonéza či na její bázi postavených dresingů.

Bez GMO, přidaných barviv, škrobů, konzervantůzbytečných cukrů navíc a e-ček.

 

Delikátní dárek, který potěší každého.

Kdo jsme

Především dva bývalí, velmi nadšení trhovci a labužníci, kteří ze své vášně pro skvělou stravu, kvalitu a udržitelnost postavili vlastní firmu. Ta dnes dodává nejenom vitamíny všem, kteří stojí o to nejlepší za rozumnou cenu.

Receptury všech našich delikates pramení téměř výhradně ze srdce naší majitelky a hlavní chuťové designérky Petry.

Pesto je vyráběno ručně a šetrně v Hradci Králové z čerstvých surovin, bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO. To je zákon.

Tlouci, mlátit? Kdepak, nebojte, tento doslovný překlad italského slova „Pesto“, se týká pouze delikátních ingrediencí jako jsou bazalka, sušená rajčata, medvědí česnek, rukola a další…

Tradičním způsobem se tak pomocí hmoždíře, konkrétně v italské oblasti Ligurie, vyráběly jedny z nejznámějších a nejlepších italských omáček.

Itálie, pasta, macaroni, spaghetti, tagliatelle, gnocchi… Jistě, jistě, omáčky původem určené na těstoviny, ale co takhle trochu kreativity?

Co takhle ochutit sladkým máslem zalité brambory, zahustit polévku, blahořečit steak nebo křupavou bagetu/houstičku ke každodenní svačině?

Za pomoci našich pest totiž snadno vytvoříte nejenom italské speciality nezapomenutelných chutí, ale především znamenité zážitky i z těch nejobyčejnějších jídel slané kuchyně…

Ať už si za svůj slaný pokrm zvolíte cokoliv, buďte si jisti, že naše pesta dodají vašim pokrmům velikost světových restaurací. Zatím si stojíme.

Bazalkové pesto

Bazalkové pesto s mandlemi a piniemi otevírá naši barvitou paletu pest. V kombinaci se strouhaným sýrem typu parmezán je skvělé k těstovinám nebo ochucení polévek. Masu dodá záři, pečivu smyslnost.

ze sušených rajčat

Sladké tóny sluncem prozářených rajčat San Marzano dodávají tomuto typu pesta nádech italské riviéry. Jedná se o výtečnou variaci na bazalkové téma. Výborně se hodí jak k masu, rybám tak i pečivu.

rukolové pesto

Typická štiplavá, velmi intenzivní hořkost,  u čerstvě utržené rukoly se v tomto pestu rozplývá do jemného nádechu. V kombinaci s pistáciemi a slunečnicovým semínkem je tak pesto krásně křupavé a štiplavé. 

Medvědí česnek

Medvědí česnek, jarní bylinka s česnekovým nádechem v kombinaci se slunečnicovými semínky přímo vybízí si na ní pochutnat. Kromě podpory trávení také zvýrazňuje chuť. Křupavá houstička, polévka či slaný závin.

ČESNEKOVÉ

Česnekovo-petrželové pesto je rozhodně pro milovníky česneku. Chuť plocholisté petržele s česnekem je výborná v kombinaci s masem, především při grilování. Jen tak potřít nebo na topinku, bagetku, čerstvý chléb jako pomazánku.

LIBEČKOVÉ

Libečkové  pesto v kombinaci se sušenými rajčaty San Marzano se může zdát poněkud nezvyklé, ale když jsme ho poprvé připravili, ihned nás oslovilo svou nezvyklou chutí. Je to výborný společník ke grilovanému masu, topince nebo jen tak na chléb. 

mandlové

Mandlové pesto, jak už název napovídá, je ze spousty mandlí. Je jemné chuti, dalo by se říci dámské. Milovník mandlí se ocitne v mandlovém ráji. Je výborné k těstovinám, nokům, rýži, grilované zelenině, případně do salátu.

dýňová semínka

Má velmi intenzivní chuť a vůni po pražených semínkách. Pro svou výraznou chuť se pesto z dýňových semínek hodí do polévek, pomazánek, různých rýžových pokrmů typu rizoto. Dále i při grilování ryb např. pstruha nebo různých mas.

Ochutnávkový balíček

4 velká (170 g) nejprodávanější pesta

Opravdu zdravý nástupce všech dochucovadel

Slaná „nutela“ kdykoliv na lžičku

 

500 Kč

(původně 560 Kč)

POZOR: Tyto produkty mohou výrazně změnit vaše stravovací návyky, vnímání kvality a chuti potravin!

Věděli jste, že hlavním kritériem při nákupu potravin v ČR je pro většinu lidí cena, nikoliv kvalita či chuť potravin? Což ve výsledku znamená, že sebe udělají “popelnici”, obzvláště ve chvíli kdy žaludek přebere kontrolu?

Tohle je Váš problém: Přijdete domů, máte hlad/chuť, žádný plán co si uvařit a tak šáhnete po prvnímnesmyslu”, který ve spíži nebo ledničce najdete. Jednoduše, nejste připraveni. Bílkoviny, sacharidy, cukry, škroby, barviva atd.… to je jedno, rozhodování přebírá hladový žaludek

To ve výsledku znamená, že svého hladového (často neukázněného) mlsouna sice na chvilku umlčíte, otázkou ale zůstává na jak dlouho a za jakou cenu? 

Naštěstí pro Vás je zde řešení. Dovolte mi, abych vám představili naše pesta, jedinečnou možnost, jak si snadno, zdravě a hlavně kvalitně zamlsat.

Chuťově vynikající potravina připravená obohatit téměř jakýkoliv pokrm slané kuchyně (těstoviny, na pečivo, do salátů, k masu, do polévek, na lžičku jako slaná “nutela”).

 

Nástupce nezdravých dochucovadel jako je majonéza či na její bázi postavených dresingů.

Bez GMO, přidaných barviv, škrobů, konzervantůzbytečných cukrů navíc a e-ček.

 

Delikátní dárek, který potěší každého.

Kde naše pesto vzniká

Receptury všech našich delikates pramení téměř výhradně ze srdce naší hlavní chuťové designérky Petry.

Pesto je vyráběno ručně a šetrně v Hradci Králové z čerstvých surovin, bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO. To je zákon.

Tlouci, mlátit? Kdepak, nebojte, tento doslovný překlad italského slova „Pesto“, se týká pouze delikátních ingrediencí jako jsou bazalka, sušená rajčata, medvědí česnek, rukola a další…

Tradičním způsobem se tak pomocí hmoždíře, konkrétně v italské oblasti Ligurie, vyráběly jedny z nejznámějších a nejlepších italských omáček.

Itálie, pasta, macaroni, spaghetti, tagliatelle, gnocchi… Jistě, jistě, omáčky původem určené na těstoviny, ale co takhle trochu kreativity?

Za pomoci našich pest totiž snadno vytvoříte nejenom italské speciality nezapomenutelných chutí, ale především znamenité zážitky i z těch nejobyčejnějších jídel slané kuchyně…

Co takhle ochutit sladkým máslem zalité brambory, zahustit polévku, blahořečit steak nebo křupavou bagetu/houstičku ke každodenní svačině?

Bazalkové pesto

Bazalkové pesto s mandlemi a piniemi otevírá naši barvitou paletu pest. V kombinaci se strouhaným sýrem typu parmezán je skvělé k těstovinám nebo ochucení polévek. Masu dodá záři, pečivu smyslnost.

Pesto ze sušených rajčat

Sladké tóny sluncem prozářených rajčat San Marzano dodávají tomuto typu pesta nádech italské riviéry. Jedná se o výtečnou variaci na bazalkové téma. 

Rukolové pesto

Typická štiplavá, velmi intenzivní hořkost,  u čerstvě utržené rukoly se v tomto pestu rozplývá do jemného nádechu. V kombinaci s pistáciemi a slunečnicovým semínkem je tak pesto krásně křupavé a štiplavé. 

Pesto z medvědího česneku

Medvědí česnek, jarní bylinka s česnekovým nádechem v kombinaci se slunečnicovými semínky přímo vybízí si na ní pochutnat. Kromě podpory trávení také zvýrazňuje chuť. Křupavá houstička, polévka či slaný závin…

Produkt přidán do košíku.