Kategorie

Produkty

Čedarové krekry s jalapeňos

Párty se blíží? Vždy se hodí něco dobrého ke sklence vína, piva, apod.. Máme pro vás netradiční krekry, které si zamilujete jako my. 

Do mísy nasypte mouku, přidejte máslo a vytvořte drobenku.

V kutru rozsekejte kousky čedaru na drť. Přidejte ho do mísy k mouce s máslem společně se dvěma žloutky a pastou z chilli jalapeňos. S pomocí robotu nebo ručně vypracujte kompaktní těsto, které zabalte ho potravinové folie a nechte ho pár hodin odpočívat v lednici.

Troubu předehřejte na 180 stupňů.

Nyní těsto vyválejte na tloušťku 2-3 mm a vykrajujte z něho sušenky. Ty vyskládejte na plech s pečícím papírem a dejte je péct na cca 10 minut. 

David Kilingr
Podělte se s přáteli

Mohlo by vás zajímat

Produkt přidán do košíku.