Kategorie

Produkty

Čedarové krekry s jalapeňos

Pár­ty se blí­ží? Vždy se hodí něco dob­ré­ho ke sklen­ce vína, piva, apod.. Máme pro vás netra­dič­ní kre­k­ry, kte­ré si zami­lu­je­te jako my. 

Do mísy nasyp­te mou­ku, při­dej­te más­lo a vytvoř­te dro­ben­ku.

V kut­ru roz­se­kej­te kous­ky čeda­ru na drť. Při­dej­te ho do mísy k mou­ce s más­lem spo­leč­ně se dvě­ma žlout­ky a pas­tou z chil­li jala­pe­ňos. S pomo­cí robo­tu nebo ruč­ně vypra­cuj­te kom­pakt­ní těs­to, kte­ré zabal­te ho potra­vi­no­vé folie a nech­te ho pár hodin odpo­čí­vat v led­ni­ci.

Trou­bu pře­dehřej­te na 180 stup­ňů.

Nyní těs­to vyvá­lej­te na tloušť­ku 2–3 mm a vykra­juj­te z něho sušen­ky. Ty vysklá­dej­te na plech s pečí­cím papí­rem a dej­te je péct na cca 10 minut. 

David Kilingr
Podělte se s přáteli

Mohlo by vás zajímat

Produkt přidán do košíku.