Kategorie

Produkty

Těstoviny s krevetami a česnekovým pestem

Mořské plody v kombinaci s těstovinami mohou působit poněkud zvláštně, pokud ale tuto kombinaci vyzkoušíte dle našeho receptu a s naším pestem, jistě nebudete litovat.

Těstoviny dejte vařit do osolené vody. Mezitím důkladně omyjte, oloupejte a očistěte krevety. Je důležité z každé krevety po naříznutí vyjmout střívko. Připravte si marinádu z oleje ze sušených rajčat, česnekového pesta, zázvoru, soli a pepře. do ní dejte marinovat krevety. Po chvíli dejte krevety smažit na pánev, zprudka z obou stran. Těstoviny slijte a promíchejte je s nasekanými sušenými rajčata a orestovanými krevetami. Nakonec každou porci posypte nasekanou zelenou petrželkou. 

Dobrou chuť.

David Kilingr
Podělte se s přáteli

Mohlo by vás zajímat

Produkt přidán do košíku.