Kategorie

Produkty

Treska s pikantní restovanou červenou čočkou

Tuhle rybič­ku si oblí­bí­te. Treska s res­to­va­nou čer­ve­nou čoč­kou okouz­lí svou štipla­vos­tí, důle­ži­té jsou ingre­di­en­ce…

Čer­ve­nou čoč­ku namoč­te do vody. (Obvykle se ten­to druh pře­dem namá­čet nemu­sí, ale my ji bude­me dál jen res­to­vat se zele­ni­nou, tak aby změk­la). 

Ve vět­ší pán­vi na troš­ce oli­vo­vé­ho ole­je zprud­ka ores­tuj­te na měsíč­ky nakrá­je­nou cibu­li a na plát­ky nakrá­je­ný česnek. Po chví­li při­dej­te na kos­tič­ky nase­ka­ný lilek a cuke­tu. Zprud­ka res­tuj­te, až nako­nec na chvil­ku pře­dej­te na půl roz­kro­je­ná cher­ry raj­ča­ta a pas­tu z papri­ček Jala­pe­ňos. Směs nako­nec dle chu­ti dosol­te. 

Na jiné pán­vi z obou stran ope­če oso­le­né a ope­pře­né por­ce tres­ky.

Podá­vej­te spo­leč­ně i s pikant­ní pas­tou Jala­pe­ňos. 

David Kilingr
Podělte se s přáteli

Mohlo by vás zajímat

Produkt přidán do košíku.