Kategorie

Produkty

Zapečené bagetky s česnekovým pestem a mozzarelou

Při­šla vzác­ná návště­va? Chce­te při­pra­vit skvě­lou pochout­ku na pár­ty? Česne­ko­vé pes­to je jedi­neč­ný pomoc­ník prá­vě pro tyto pří­le­ži­tos­ti. Nech­te se inspi­ro­vat…

Trou­bu pře­dehřej­te na 200 stup­ňů. Bage­tu nakrá­jej­te na plát­ky a jed­not­li­vé kra­jíč­ky roz­lož­te na suchý plech. Kaž­dý plá­tek namaž­te Česne­ko­vým pes­t­em HD (ale klid­ně může­te pou­žít i pikant­ní pas­tu z papri­ček jala­pe­nos). Baget­ky nech­te z vrchu opéct v trou­bě do křu­pa­va. Nyní plech vyn­dej­te z trou­by a polož­te na kaž­dou baget­ku plá­tek suše­né šun­ky a kou­sek sýru mozarel­la. Baget­ky nyní dej­te krát­ce zapéct zpět do trou­by. Podá­vej­te je hor­ké s čer­stvou bazalkou pár kap­ka­mi oli­vo­vé­ho ole­je.

David Kilingr
Podělte se s přáteli

Mohlo by vás zajímat

Produkt přidán do košíku.