Kategorie

Produkty

Domácí hranolky

Potěšte své děti nebo sami sebe jednoduchou bramborovou mlskou. Hranolky s naším kečupem stojí opravdu za to.

Nejprve si brambory oloupejte a nakrájejte na hranolky

Ty dejte do studené vody asi na 30 minut odpočívat, pak je slijte a důkladně osušte papírovou utěrkou. 

V hlubší pánvi s množstvím oleje, aby byly hranolky ponořené, je pár minut předsmažte, aby změkly. Pak je vyndejte na papírovou utěrku a nechte zcela zchladnout, klidně můžou odpočívat přes noc v lednici.

Předsmažené hranolky dejte opět do pánve s olejem dosmažit dozlatova, když jsou hotové, důkladně je osolte (můžete je lehce zakápnout vinným octem).

Podávejte například s naším Kečupem bez rafinovaného cukru. 

David Kilingr
Podělte se s přáteli

Mohlo by vás zajímat

Produkt přidán do košíku.