Kategorie

Produkty

Domácí hranolky

Potěš­te své děti nebo sami sebe jed­no­du­chou bram­bo­ro­vou mlskou. Hra­nol­ky s naším keču­pem sto­jí oprav­du za to.

Nej­pr­ve si bram­bo­ry olou­pej­te a nakrá­jej­te na hra­nol­ky

Ty dej­te do stu­de­né vody asi na 30 minut odpo­čí­vat, pak je slij­te a důklad­ně osuš­te papí­ro­vou utěr­kou. 

V hlub­ší pán­vi s množ­stvím ole­je, aby byly hra­nol­ky pono­ře­né, je pár minut před­smaž­te, aby změk­ly. Pak je vyn­dej­te na papí­ro­vou utěr­ku a nech­te zce­la zchlad­nout, klid­ně můžou odpo­čí­vat přes noc v led­ni­ci.

Před­sma­že­né hra­nol­ky dej­te opět do pán­ve s ole­jem dosma­žit dozla­to­va, když jsou hoto­vé, důklad­ně je osol­te (může­te je lehce zakáp­nout vin­ným octem).

Podá­vej­te napří­klad s naším Keču­pem bez rafi­no­va­né­ho cuk­ru. 

David Kilingr
Podělte se s přáteli

Mohlo by vás zajímat

Produkt přidán do košíku.