Losos s omáčkou ze sušených rajčat
Opravdová pochoutka na téma losos. Ochutnejte tuto delikátní rybu se speciální omáčkou…
- 3 porce lososa
- 1 lžíce Sušených rajčat Hradecké delikatesy
- 1 hrst čerstvých bazalkových lístků
- 100 ml kuřecího neo zeleninového vývaru
- 200 ml smetany
- citronová šťáva
- sůl
- pepř
- 1 lžička másla
Porce lososa z obou stran osolte a lehce pokapejte citronovou šťávou.
Na lžičce másla je z obou stran důkladně propečte. Rybu dejte stranou na talíř a na výpeku krátce orestujte nasekaná sušená rajčata. Po chvilce ja zalijte vývarem a smetanou. přidejte nasekané lístky bazalky, omáčku osolte a opepřete. Krátce ji vařte, dokud nezhnoustne.
Pak lososa podávejte například s těstovinami, přelité omáčkou.
Dobrou chuť!