Kategorie

Produkty

Pečená treska

Treska má velmi podobné maso makrele. Pokud si čas od času rádi dopřejete rybu například k obědu, poradíme vám jak tresku připravit tak, aby se stala oblíbenou položkou ve vašem jídelníčku.

Tresku nakrájejte na jednotlivé porce. Omyjte je a osušte papírovou utěrkou. Z obou stran rybu osolte a opepřete. 

Kouskem másla vymažte zapékací mísu, do ní dejte tresku a poloviny cherry rajčat. Na tresku rozdělte zbytek másla a rajčata posypte solí a troškou cukru (získají pečením výraznější chuť). Nakonec do zapékací mísy dejte i pár stroužků naloženého česneku. 

Rybu dejte péct na cca 15 minut do vyhřáté trouby na 180 stupňů s funkcí grill. 

Pak ji podávejte s vařenými bramborami, ale klidně i s rýží nebo kuskusem.

David Kilingr
Podělte se s přáteli

Mohlo by vás zajímat

Produkt přidán do košíku.