Pstruzi v papilotě
Sladkovodní rybyčky z našich domácích sádek jsou nejen dokonalou pochoutkou, ale především zdravou záležitostí pro celou rodinu. Vyzkoušejte pstroužky na náš způsob…
- 3 malé pstruhy
- 1/2 obsahu Česneku v oleji Hradecké delikatesy
- 3 větvičky čerstvého rozmarýnu
- hrst čerstvé petrželky
- máslo
- sůl
- pepř
Vykuchané pstruhy omyjte, osolte je a opepřete.
Z pečícího papíru ustřihněte 3 větší kusy, do kterých budete rybu později balit. Na každý z nich položte připravenou rybu, do a kolem ní ní dejte asi lžičku másla, čerstvé bylinky, nakládaný česnek, chilli, brusinky, sušený rajčata a ořechy z Česneku v oleji. Rybu před zabalení ještě polijte troškou zbylého ochuceného oleje.
Ryby zabalte a balíčky položte na plech. Pečte je při 180 stupních asi 20 — 30 minut.
Dobrou chuť!