Kategorie

Produkty

Pstruzi v papilotě

Sladkovodní rybyčky z našich domácích sádek jsou nejen dokonalou pochoutkou, ale především zdravou záležitostí pro celou rodinu. Vyzkoušejte pstroužky na náš způsob…

Vykuchané pstruhy omyjte, osolte je a opepřete.

Z pečícího papíru ustřihněte 3 větší kusy, do kterých budete rybu později balit. Na každý z nich položte připravenou rybu, do a kolem ní ní dejte asi lžičku másla, čerstvé bylinky, nakládaný česnek, chilli, brusinky, sušený rajčata a ořechy z Česneku v oleji. Rybu před zabalení ještě polijte troškou zbylého ochuceného oleje.

Ryby zabalte a balíčky položte na plech. Pečte je při 180 stupních asi 20 – 30 minut. 

Dobrou chuť!

David Kilingr
Podělte se s přáteli

Mohlo by vás zajímat

Produkt přidán do košíku.