Kategorie

Produkty

Restované kapustičky s Pistáciovým pestem HD

Dal­ší oblí­be­nou pochout­kou k páteč­ní­mu fil­mu jsou naše kapus­tič­ky s pistá­ci­o­vým pes­t­em. Neboj­te se opus­tit ste­re­o­typ…

Kapus­tič­ky zbav­te vrch­ních líst­ků a kaž­dé seříz­ně­te koš­ťál. Kaž­dou pak rozříz­ně­te napůl.

Na vel­ké pán­vi roze­hřej­te olej na vysklá­dej­te na něj kapus­tič­ky seříz­nu­tou stra­nou dolů. Pár minut je opé­kej­te, až začnou na řezu hněd­nout, , zhas­ně­te plo­týn­ku, obrať­te je a z dru­hé stra­ny je opečte už jen na hor­ké pán­vi. Kapus­tič­ky osol­te a zamí­chej­te je s pistá­ci­o­vým pes­t­em.

Chce­te-li, na jiné pán­vi ores­tuj­te na kos­tič­ky nakrá­je­nou sla­ni­nu a podá­vej­te ji s kapus­tič­ka­mi.

David Kilingr
Podělte se s přáteli

Mohlo by vás zajímat

Produkt přidán do košíku.