Kategorie

Produkty

Špagety aglio olio e peperoncino

Není nad italskou klasiku. Těstoviny připravené “Aglio olio”, jako tradiční pokrm doplněný o naše chilli papričky si zamilujete, tedy pokud máte rádi pálivé…

Špagety uvařte al dente v osolené vodě. Ke konci vaření špaget ve velké pánvi zpěňte na oleji z naložených chilli papriček zpěňte na plátky nakrájený česnek. Však vypněte plotnu, aby se nezačal připalovat stačí bohatě minuta restování. K česneku přidejte nasekané chilli papričky  a nakonec uvařené scezené špagety. Společně promíchejte a na talíři posypte nasekanou čerstvou zelenou petrželkou. Můžete přidat čerstvě namletý pepř, případně nastrouhaný parmazán.

David Kilingr
Podělte se s přáteli

Mohlo by vás zajímat

Produkt přidán do košíku.