Kategorie

Produkty

Zlaté kuřecí steaky

Nové koření, nová, překvapivá chuť již velmi známého jídla. Zkuste kurkumu, její zlatavá barva dodá vašemu talíři optimismus a naladí vaše chuťové buňky.

Kuřecí maso z obou stran osolte.

Připravte si marinádu: do asi 100 ml slunečnicového oleje (nebo bílého jogurtu či zakysané smetany) zamíchejte 2 lžičky kukrumové pasty a lžíci Česnekového pesta, společně zamíchejte. Pak přidejte římský kmín, mletou skořici, kardamom, zázvor a trochu čerstvě namletého pepře, smíchejte a lehce osolte. Do marinády dejte maso a nechte ho minimálně 5 hodin v lednici odpočívat.

Rozpalte gril, na mřížce pak opékejte manarinovaná kuřecí stehna z obou stran. Během grilování můžete maso jednou potřít partou z kurkumy. 

David Kilingr
Podělte se s přáteli

Mohlo by vás zajímat

Produkt přidán do košíku.